Tukimaksut

Huoltajien maksamat vapaaehtoiset tukimaksut käytetään jokaisen oppilaamme parhaaksi. Tukimaksujen avulla koulumme pystyy tarjoamaan esimerkiksi laajan oppilas- ja opiskelijahuollon. Meillä työskentelevät oma psykologi ja kuraattori. Lisäksi oppilaamme saavat nauttia päivittäin laadukasta, luomupainotteista ruokaa oppilasravintola Timjamista. Tukimaksujen turvin voimme myös toimia omassa koulurakennuksessa, jossa on pedagogisesti suunnitellut, värikkäät tilat.

Tilat palvelevat steinerkoulun monimuotoista opetusta, jota on tuntimääräisestikin enemmän kuin valtakunnallisessa opetussuunnitelmassa.

Tukimaksut määräytyvät seuraavasti (10 kk vuodessa)

1. lapsi 50 €/kk
2. lapsi 20 €/kk
3. lapsi ja seuraavat 10 €/kk

Mikäli tukimaksua ei voi maksaa tai maksaa vain osan, asiasta ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen infotampereensteinerkoulufi. Tukimaksulaskut lähetetään saatekirjeineen koteihin syys- ja kevätlukukauden alussa.