Hyvinvointiviikon suunnittelutapaaminen 20.2. 07.02.2019

Hyvä kotiväki,

Koulussamme vietetään koko koulun hyvinvointiviikkoa 8.–12.4. (viikko 15). Viikon ohjelmaan sisältyy monenlaisia kehon- ja mielenhuoltoon liittyviä tuokioita.

Suunnittelutyötä tekevät opiskeluhuollon lisäksi opiskelijakunta, oppilaskunta ja tukioppilaat. Mikäli sinulla vanhempana on ideoita, tietoa tai osaamista, olet tervetullut mukaan suunnittelemaan ja mahdollisuuksien mukaan myös osallistumaan viikon ohjelman toteutukseen.

Suunnittelutapaaminen on ke 20.2. klo 13–14.30 koululla. Ilmoittaudu tapaamiseen tai kerro ideasi ti 12.2. mennessä sähköpostitse: katariina.niinistotampereensteinerkoulufi                                                      Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Yhteistyöterveisin yhteisöllinen opiskeluhuoltoryhmä