Oppilasravintola Timjami sai oman logon 04.10.2017

Oppilasravintola Timjami kutsui kaikki oppilaat ja opiskelijat mukaan suunnittelemaan ravintolalle omaa logoa tänä syksynä. Logokilpailu oli jälleen hyvä osoitus oppilaiden taidoista ja yhteistyön voimasta. Saimme paljon hyviä ehdotuksia, joita olisi voinut työstää eteenpäin valmiiksi liikemerkiksi.

Voittajan valinta oli melko selkeä. 10 A -luokan Viivi Keskisen työ on monikäyttöinen ja kaikessa yksinkertaisuudessaan selkeä sekä raikas, Timjamin toimintaan eli ruokaan viittaava. Viivi palkittiin ehdotuksestaan diplomilla ja Urtekramin luomutuotekassilla. Kunniamaininnan saivat myös kaksi oppilasta 2 A ja 6 A -luokilta, sekä kaksi opiskelijaa 10 A ja 11 B -luokilta. Kiitos kaikille osallistujille!

teksti: Merja Jokiniemi ja Jenni Jukkola
kuvat: Jenni Jukkola