Opiskelijaterveydenhuolto

Perusopetuksen terveydenhoito

Kouluterveydenhoitajana koulussamme toimii Tarja Taimi. Vastaanotto on koulun ison rakennuksen B-puolella aulan ylätasanteella. Koululääkärin vastaanotto on tiistaisin klo 8.30–15, yhteydenotot terveydenhoitajan kautta.

Tarja Taimi
tarja.taimi@tampere.fi

Lukiolaisten terveydenhoito

Opiskelijaterveydenhuolto eli lukiolaisten terveydenhoito järjestetään Tampereen kaupungin Tullinkulman toimipisteessä. Vastaava terveydenhoitaja on Karoliina Valli.

Tullinkulman toimipiste
Hammareninkatu 7, 2. & 4. krs.
33100 Tampere
Avoinna ma–to klo 8–15.30, pe klo 8–15
www.tampere.fi/opiskeluterveys

Terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotolle ajanvarauksella

Tullinkulman opiskeluterveydessä opiskelijoita hoitaa kolme vastuutiimiä. Tampereen steinerkoulun lukion opiskelijat ovat Tullinkulman TIIMI 1:n vastuulla. Lääkärikäynnit ovat maksullisia 18 v. täyttäneille sairaanhoitoon liittyen. Hoitajan käynnit ovat maksuttomia.

Ajanvaraus ja neuvonta
ma–to 8.15–15 ja pe 8.15–13
Tiimipuhelin p. 040 806 2454

Ajanvaraus myös sähköisesti opiskeluterveydenhuollon verkkosivuilta. Emme vastaa tiimipuhelimeen tekstiviestillä tulleisiin tiedusteluihin.