Tule tutustumaan 16.1.2019!

Tule tutustumaan lukioomme klo 18 alkaen!

Paikka: Tampereen steinerkoulu
Muotialantie 79-81, 33800 Tampere (bussit 10 ja 31)

Aika: 16.1.2019 klo 18 alkaen (alussa kahvitarjoilu).

”Parasta tässä lukiossa on osaavat ja kivat opettajat. Pidän myös erilaisista projekteista, joihin täällä on mahdollista osallistua, esim. Shakespeare-näytelmä.” -Mea

”Hyvä ilmapiiri ja erittäin hyvää kouluruokaa.” -Niklas

”Yhteisö, jossa jokainen huomioidaan yksilönä. Ainutlaatuisuuden tekee mahtava yhteishenki ja oppimisympäristö.” -Viivi

”Head, Hands and Heart”

Meillä teoria ja käytäntö kohtaavat. Valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien lisäksi opintoihin kuuluu käytännönläheistä opiskelua, esim. näytelmiä ja projekteja. Tampereen ainoana lukiona tarjoamme kaikille opiskelijoillemme myös mahdollisuuden tehdä työharjoittelu osana opintoja.

Luokkamuotoisuus

Lukiossamme opiskelet oman luokan kanssa. Yhteisen tekemisen kautta solmit pysyviä ystävyyssuhteita.

Taide ja ilmaisu

Lukion aikana tehdään kaksi suurta näytelmäprojektia, suomeksi ja englanniksi. Lisäksi arkea elävöittävät kuvataiteen, arkkitehtuurin, musiikin, eurytmian ja kirjallisuuden kurssit.

Kädentaidot

Teknisten ja tekstiilitöiden parissa voit tehdä omavalintaisia töitä asiantuntevassa ohjauksessa, sekä valita kuvanveistoa, kangaspuilla kutomista tai kirjansidontaa.

Kansainvälisyys

Steinerkoulun kansainvälinen opetussuunnitelma mahdollistaa joustavat vaihto-opiskelujaksot eri puolille maailmaa, esim. Islantiin, Japaniin tai Kanadaan. Abivuoden kulttuurimatka ulkomaille on hieno päätös luokan yhteisille opiskeluvuosille!

Kaupungin paras kouluruoka

Kouluruokailustamme vastaa useasti palkittu osuuskunta Tampereen Timjami, joka valmistaa luomupainotteisen lounaan omassa keittiössä. Kahvion herkut ovat jo legenda Tampereella!

Tampereen pienin suomenkielinen lukio!

Lukiossamme on 60 aloituspaikkaa ja yhteensä 180 opiskelijaa. Opettajat tuntevat opiskelijat ja auttavat jokaista löytämään omat vahvuutensa.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Opinto-ohjaaja Heli Arminen