book brush bulb food facebook envelope search

Pippuriryhmä

Tällä sivulla kerrotaan vanhempien, osuuskunnan ja opettajien syksyllä 2010 perustaman Pippuriryhmän toiminnasta. Pippuri on avoin foorumi kaikille kouluyhteisössä toimiville, tervetuloa mukaan seuraavaan kokoukseen!

Pippurin päätehtävät ja tavoitteet

• Kehittää oppilasruokailua ja tiedottaa ajankohtaisista asioista
  • Käsitellä palautteita ja tehdä niiden perusteella päätöksiä ja tarvittaessa esityksiä opettajakunnalle, johtokunnalle tai Timjamin hallitukselle
  • Edesauttaa ja tukea Timjamin edelläkävijyyttä oppilasravintolatoiminnassa
  • Edistää yhteistyötä kaikkien sidosryhmien välillä
  • Pippurissa käsitellään päivittäiseen toimintaan liittyviä käytännön asioita

Pippurirouhe

Pippurirouhe on Pippuriryhmän "pikkuveli", joka toimii oppilaiden, oppilasravintolan ja koulun keskustelufoorumina. Tapaamisissa käsitellään päivittäiseen toimintaan liittyviä asioita, palautteita ja yhteistyön kehittämistä. Kokouksiin toivotaan erityisesti oppilaiden runsasta osallistumista. Halutessasi pääset mukaan vaikkapa teemapäivien toteutukseen!

Seuraava Pippurirouheen kokous on keskiviikkona 6.4.2016 klo 15 Timjamissa.

Kokousten pöytäkirjat löydät alasivulta.