Juhlavuoden ohjelmaa

• Avoimet ovet lokakuun lopulla

Valtakunnallisia tapahtumia

Liekki kiertää Suomen steinerkouluja
Waldorf 100 -juhlavuoden viestikapulana kiertää kaksi Liekkiä, isoa seinävaatetta, kaikissa Suomen steinerkouluissa. Toinen liekki taittaa matkaa Rovaniemeltä Tammisaareen, toinen Espoosta Kouvolaan. Jokainen steinerkoulu saa Liekin viikoksi hoteisiinsa. Meidän koulussamme Liekki viivähtää viikon 15. Se saapuu meille Joonas-koulusta Orivedeltä ja matkaa meiltä tervehdysten kera eteenpäin Porin steinerkouluun. Viikon aikana koulussamme kokoonnutaan Liekin ääreen juhlistamaan merkkivuotta eri tavoin.

Steinerkasvatuksen liitto kerää kuvamateriaalia Liekkien matkasta halki Suomen. Molemmat liekit palaavat yhteen Amazing Waldorf Festival -tapahtumaan Helsinkiin 22.5.2019.

Kerro oma tarinasi –
sata tarinaa steinerkasvatuksesta

Suomen steinerkasvatuksen liitto on kokoamassa juhlavuoden kunniaksi kokemuksia steinerkoulusta ja steinerpäiväkodeista. Kaikki entiset ja nykyiset oppilaat, opiskelijat, opettajat, vanhemmat ja muut steinerpedagogiikan kanssa kosketuksissa olleet ovat tervetulleita kertomaan ja lukemaan näitä tarinoita. Niitä julkaistaan blogikirjoituksina osoitteessa https://100steiner.blogspot.com/.