Kesäkerho

Tampereen steinerkoulun järjestämä kesäkerho 4.6.–21.6.2018 on tarkoitettu kaikille 1.–4. luokkalaisille, myös muista kouluista hakeville. Kerho toimii Huringin vanhassa rakennuksessa päivittäin klo 8.30–16.30 sekä mahdollisesti myös 30.7.–10.8.2018, mikäli syksylle ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia (yht. 8).

Kerhomme tarjoaa lapsellesi mm.

• uusia ystäviä
  • päivittäin lämpimän luomupainotteisen aterian ja tuhdin välipalan
  • kivoja leikkejä lähialueen puistoissa sekä kerran viikossa retken kesä-Tampereen tapahtumiin
  • sateen sattuessa Huringin vanha punainen koulu tarjoaa mukavat tilat sisäleikeille, askartelulle ja ihan vain oleiluun

Ammattitaitoiset ohjaajamme vastaavat päivien onnistumisesta. Kesäkerhon lapset ovat vakuutettuja Tampereen steinerkoulun puolesta.

Kesäkerho järjestetään, mikäli mukaan tulee tarvittava määrä ilmoittautuneita.

Kesäkerhon hinta on 65 €/viikko.

Haku kesäkerhoon

Kesäkerhoon haetaan sähköisellä lomakkeella. Mukaan valituille ilmoitetaan paikasta kirjeitse mahdollisimman pian, viimeistään 17.5.2018. Viikoille 25, 31 ja 32 mahtuu vielä mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää:

Jaana Aittokallio, p. 050 462 0392
jaana.aittokallio@tampereensteinerkoulu.fi