Kouluun haku

Koulustamme voi hakea oppilaspaikkaa alla olevilla lomakkeilla. Lomakkeet löytyvät myös Asiointi-valikosta.

Huomioikaa, että esikouluun ja 1. luokalle hakiessa tulee lapsi ilmoittaa myös kunnalliseen kouluun.

Lisätietoja saa koulusihteeriltä mirja.raisanentampereensteinerkoulufi tai p. (03) 3141 6123

Lomake 1: Esikoulu ja 1. luokka
Hakuprosessi
Lapsi ilmoitetaan hakijaksi kouluun täyttämällä lomake yllä olevasta linkistä. Ilmoituksella koulu rekisteröi tiedot alustavasti hakijarekisteriin.

Varsinainen hakuprosessi käynnistyy, kun koulu ottaa yhteyttä huoltajiin noin vajaa vuosi ennen esikoulu- ja kouluikää, jolloin haku pyydetään vahvistamaan erillisellä täytettävällä lomakkeella. Samalla huoltajat kutsutaan Tietoa steinerkoulusta -tilaisuuteen,  jossa on mahdollisuus myös keskustella opettajakunnan edustajien kanssa.

Oppilashaun vahvistamisen jälkeen  Oppilaaksiottoryhmä tekee esityksen oppilaspaikan vahvistamisesta rehtorille ja tieto päätöksestä lähetetään kirjallisesti kotiin.

Tampereen kaupunki edellyttää tamperelaisilta esikoulu- ja ykkösluokkahakijoilta ilmoittautumista myös kaupungin järjestelmän kautta, josta se lähettää tietoa koteihin. Em. kaupungin haku on tammikuussa.

Lomake 2: 2.–9. luokka
Hakuprosessi
Lomakkeen palautuksen jälkeen opettajakunnan edustajat ovat yhteydessä mahdollisen tapaamisen järjestämiseksi mikäli vapaita oppilaspaikkoja löytyy.