Tiedotukset

• Kevään 2018 teatterikerhoihin ilmoittautuminen käynnissä

Katso tarkemmin Harrastekerhotoiminta kohdasta. (Tai kysy luokkanne yhdysvanhemmalta. Yhdysvanhemmille on lähetetty asiasta sähköpostia.)

• Yhdysvanhemmat

Muistattehan aina Ilmoittaa uusien yhdysvanhempien yhteystiedot vanhempainyhdistykselle osoitteeseen  vanhempainyhdistys-hallitusgooglegroupscom

Tietoja käytetään vain vanhempainyhdistyksen ja luokkien välisessä tiedottamisessa, niitä ei julkaista.

• Yin-joogaa7B-luokan Norjan leirikoulun hyväksi

Rauhoittavaa yin-joogaa 60 min 4 kertaa tiistaisin steinerkoululla A-puolen eurytmiasalissa 16.1.–6.2.2018 klo 19.15–20.15.

Yin-jooga on rauhoittava, lempeä ja tasapainottava joogalaji. Keho ja mieli saavat tilaa pitkäkestoisten venytysten kautta. Varusteet: rennot, mukavat vaatteet ja villasukat. Joogamatto. Voit ottaa mukaan myös viltin/ huovan, jos sinulla on.

Hinta: 10 e / kerta, 25 e / 3 kertaa, 35 e / 4 kertaa (Maksu käteisellä ennen tunnin alkua.)

Ilmoittautumiset:silja.juopperigmailcom (paikalle voi myös tulla ilmoittamatta).

• päivitetty 29.12.2017: VY:n uusi pankkitili
  • päivitetty 29.12.2017: Kevään teatterikerhot