Kouluyhdistys

Tampereen steinerkoulua ylläpitää Tampereen Steiner-kouluyhdistys ry. Yhdistyksen jäseniä voivat olla oppilaiden huoltajat, 18 vuotta täyttäneet oppilaat ja koulun toimihenkilöt.

Koulun hallintomallin mukaan pedagogisista asioista päättää opettajakunta. Taloudellisista asioista päättää koulun johtokunta, johon kuuluu hallituksen lisäksi 2–3 opettajakunnan jäsentä.

Kouluyhdistyksen hallitus kaudella 2018–2019

Maija Neva – puheenjohtaja
Maija Schellhammer-Tuominen – 1. varapuheenjohtaja
Jari Hassinen – 2. varapuheenjohtaja
Mika Jännes
Pekka Halme
Leena Huura
Mikko Malaska
Janne Niemi
Anne Maija Pieniniemi
Pasi Piippo
Katariina Rauhala

Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja, talouspäällikkö Ilkka Kaakkolammi.

Hallitukseen ja johtokuntaan otetaan yhteyttä sihteerin tai puheenjohtajan kautta:
sihteeri Ilkka Kaakkolammi
ilkka.kaakkolammitampereensteinerkoulufi, p. 0400 682 056
puheenjohtaja Maija Neva
maija.neva@ym.fi, p. 050 353 0886

Johtokunta kaudella 2018–2019

Johtokuntaan kuuluvat hallituksen jäsenten lisäksi opettajat Leena Hakonen-Paatero, Tuija Honkonen ja Lasse Tuores.

Esittelijöinä toimivat vuosirehtori Simo Taimi, lukion vuosirehtori Vesa Turvanen ja toiminnanjohtaja, talouspäällikkö Ilkka Kaakkolammi.

Johtokunnan sihteerinä toimii toiminnanjohtaja, talouspäällikkö Ilkka Kaakkolammi.