Kouluyhdistys

Tampereen steinerkoulua ylläpitää Tampereen Steiner-kouluyhdistys ry. Yhdistyksen jäseniä voivat olla oppilaiden huoltajat, 18 vuotta täyttäneet oppilaat ja koulun toimihenkilöt.

Koulun hallintomallin mukaan pedagogisista asioista päättää opettajakunta. Taloudellisista asioista päättää koulun johtokunta, johon kuuluu hallituksen lisäksi 2–3 opettajakunnan jäsentä.

Kouluyhdistyksen hallitus kaudella 2019–2020

Neva Maija – puheenjohtaja
Halme Pekka – 1. varapuheenjohtaja
Jännes Mika – 2. varapuheenjohtaja
Hankela Anna
Kinnunen Mika
Knuutila Kai
Laitinen Karoliina
Malaska Mikko
Niemi Janne
Savilahti Pirkka
Schellhammer-Tuominen Maija
Vuontisjärvi Pirjo

Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä.

Hallitukseen ja johtokuntaan otetaan yhteyttä sihteerin tai puheenjohtajan kautta:
sihteeri Sarita Mäkelä
sarita.makelatampereensteinerkoulufi,  p. 050 382 4432
puheenjohtaja Maija Neva
maija.neva@ym.fi, p. 050 353 0886

Jäseneksi kouluyhdistyksen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat hakea oppilaiden ja opiskelijoiden vanhemmat, 18 vuotta täyttäneet opiskelijat, koulun toimihenkilöt ja yhteisöt.

Hakeminen kouluyhdistykseen tapahtuu kirjallisesti palauttamalla tämä lomake täytettynä koulun toimistoon tai koulun toimiston seinässä olevaan postilaatikkoon. Yhdistys ei peri jäsenmaksua.

Kannattajajäseneksi kouluyhdistykseen

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, yhteisö tai säätiö.

Kannattajajäsenellä ei ole yhdistyksen kokouksissa äänioikeutta. Kannattajajäsenten jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosikokouksessa.

Voit ladata liittymislomakkeen tästä. Palauta lomake täytettynä koulun toimistoon tai koulun toimiston seinässä olevaan postilaatikkoon.

Johtokunta kaudella 2019–2020

Johtokuntaan kuuluvat hallituksen jäsenten lisäksi opettajat Mira Niemi, Hanna-Leena Mettälä ja Lasse Tuores.

Esittelijöinä toimivat vuosirehtori Simo Taimi, lukion vuosirehtori Vesa Turvanen ja toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä.

Johtokunnan sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä.