Kouluyhdistys

Tampereen steinerkoulu on vuonna 1971 perustettu yksityinen koulu. Tampereen Steiner -kouluyhdistys ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii koulun omistajana ja ylläpitäjänä. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat hakea oppilaiden ja opiskelijoiden huoltajat, 18 vuotta täyttäneet opiskelijat sekä koulun toimihenkilöt.

Kouluyhdistyksen hallitus vastaa toiminnan lainmukaisuudesta ja taloudesta. Kouluyhdistyksellä on sen käytännön toiminnan hoitamista ja johtamista varten toiminnanjohtaja. Toiminnanjohtaja vastaa operatiivisesta johtamisesta lukuun ottamatta opetus- ja kasvatustoimea sekä oppilas- ja opiskelijahuollon alueita. Opetuksen järjestämisestä ja kehittämisestä vastaa johtokunta, joka koostuu hallituksesta ja opettajajäsenistä. Koulutoiminnasta ja pedagogiikasta vastaa rehtori yhdessä apulaisrehtorin ja opettajakunnan kanssa.

Kouluyhdistyksen hallitus kaudella 2021–2022

Jännes Mika – puheenjohtaja
Hankela Anna – 1. varapuheenjohtaja
Malaska Mikko – 2. varapuheenjohtaja
Kinnunen Venla
Knuutila Kai
Liukko Janne
Saarinen Sanna
Savilahti Pirkka
Vuontisjärvi Pirjo

Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä.

Hallitukseen ja johtokuntaan otetaan yhteyttä sihteerin tai puheenjohtajan kautta:
sihteeri Sarita Mäkelä
sarita.makelatampereensteinerkoulufi,  p. 050 382 4432
puheenjohtaja Mika Jännes

Jäseneksi kouluyhdistyksen

Hakeminen kouluyhdistykseen tapahtuu kirjallisesti palauttamalla tämä lomake täytettynä koulun toimistoon tai koulun toimiston seinässä olevaan postilaatikkoon. Jäseneksi hyväksymisestä päättää kouluyhdistyksen hallitus. Yhdistyksen varsinaisilta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Kannattajajäseneksi kouluyhdistykseen

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, yhteisö tai säätiö.

Kannattajajäsenellä ei ole yhdistyksen kokouksissa äänioikeutta. Kannattajajäsenten jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosikokouksessa.

Voit ladata liittymislomakkeen tästä. Palauta lomake täytettynä koulun toimistoon tai koulun toimiston seinässä olevaan postilaatikkoon.

Johtokunta kaudella 2021–2022

Johtokuntaan kuuluvat hallituksen jäsenten lisäksi opettajat Mira Niemi ja Nina Kurko.

Esittelijöinä toimivat rehtori Jenni Vilkman, apulaisrehtori Sanna Ahonen ja toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä.

Johtokunnan sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä.