4 A:n koululauantai Tapahtuman ajankohta: 3.9. klo 11.00–15.00

4A järjestää inkkaritapahtuman Rosendahlin rannassa. Inkkariteemaista puuhaa ja tekemistä lapsille ja kahvio kaikille!

Tule kokeilemaan melontaa ja jousiammuntaa aikuisen opastuksella. Pysytkö pystyssä tasapainoliinalla? Tiipiillä saat kasvomaalauksen ja rantanuotiolla paistetaan makkaraa. Keppihevoset valmiina laukkaan. Paikan päällä on heppoja, mutta voit tuoda oman kepparisi kisaamaan. Askartelupisteellä on puuhaa kaikenikäisille ja nopeimmat inkkarit pääsevät valmistamaan oman jousen. Luvassa intiaanitarinoita ja oppilaiden esityksiä tasatunnein. Perheen pienimmille tehdään eläinhahmoilmapalloja. Arpajaiset. Suihkulähteellä kahviossa tarjolla suolaista & makeaa ja nuotiolle paistettavaksi.

Tapahtuma on maksullinen. Tuotto käytetään oppilaiden luokkaretkeen. Lapsi 3 €, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Tilaisuus sopii kaikenikäisille. Tervetuloa koko perhe!