Abiturientti HUOM! Asiaa kirjoituksista ja koronasta. 28.01.2021

Pirkanmaan koronanyrkki suosittaa abiturienteille omaehtoista karanteenia kaksi viikkoa ennen ensimmäistä ylioppilaskirjoituspäivää ja kirjoitusten ajan. Tämä suositus koskee myös muita kirjoituksiin osallistuvia. 

Koronarajoitusten vuoksi, joudumme ottamaan viisi luokkatilaa käyttöön 16.3., 19.3. sekä 22.3. Näinä päivinä on runsaasti kirjoituksiin ilmoittautuneita, joten muut lukiolaiset ovat etäopetuksessa näinä kolmena päivänä. Opettajat ohjeistavat opiskelijoita.

Sairauspoissaoloja kertyy edelleen koronan vuoksi enemmän kuin tavallisesti ja tällöin opiskelijan tulee itse ottaa selvää tehtävistä, joita tulee tehdä. Sairaana ei tietenkään opiskella, mutta kun vointi on parempi, tulee ottaa selvää tehtävistä. Opettajia ei voi edelleenkään velvoittaa antamaan sekä lähi-, että etäopetusta ja sairaspoissaolo on sairaspoissaolo, eli silloin parannellaan rauhassa.

Vanhojen tanssit siirretään myös meidän lukion osalta keväälle. Opiskelijat ja liikunnanopettajat pohtivat sopivaa päivää. Ilmoitamme, kun päätös uudesta päivästä tehty.

Toivomme, että maskeja käytetään kokoaikaisesti. Maski todella suojaa taudilta sekä altistumisilta.

Jenni Vilkman, rehtori