Bändikerhotoimintaa 7.–9.-luokkalaisille: avoin tutustumistilaisuus Tapahtuman ajankohta: 24.8.2016 klo 16–17

Tunnetko soittamisesta tai laulamisesta innostuneen nuoren? Tampereen steinerkoulu järjestää yhteistyössä Taidekoulu Tuulikellon kanssa yläkoululle bändikerhoja ja lukiolle bänditoimintaa 2016–2017.

Kouluun on hankittu välineitä niin sanotuille kevyen musiikin bändeille ja yläasteen bändikerhoille. Toiminta tapahtuu joko A-puolen musiikki/eurytmialuokassa tai Sinilinnun alla olevassa bunkkerissa. Yläkoululle (luokat 7–9) on saatu kerhorahaa Opetushallitukselta.

Bändikerhotoiminta 7.–9.-luokkalaisille käynnistyy Tampereen Steinerkoulun ja Taidekoulu Tuulikellon yhteistyönä. Steinerkoulu on toiminnan tilaaja ja Taidekoulu Tuulikello opetuksen järjestäjä. Opetushallituksen ohjeen mukaan toiminnassa voi olla mukana myös koulun ulkopuolisia lähialueen opiskelijoita.

Kaikille avoin tutustumistilaisuus opettajiin ja soittimiin steinerkoululla A-puolen musiikki/eurytmialuokassa keskiviikkona 24.8. klo 16.00–17.30.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

bänditoiminnan koordinoija Vesa Sädekoski