Eimulloomitäänpäällepantavaa! 18.02.2021

Onpas! Oppilaskunnan teemaviikolla 22.-26.2. (viikko 8) pukeudutaan just niin villisti, kun haluat. Täällä muutama tyylivinkki ensi viikolle.

Maanantaina 22.2.
Lippikset tanaan ja asennetta lookkiin. Maanantaina pukeudutaan old school hip hop -tyyliin. Bling, bling.

Tiistaina 23.2.
Tiistaina pukeutumisen aiheena on sininen. Opettajat ja oppilaat, pukeutukaa siis siniseen. Siniset farkut ainakin maastouttavat sinut mukavasti. Kirpparit ja vaatekaapin pohjat tutkintaan.

Keskiviikkona 24.2.
1970-luku:
leveät lahkeet, tolppakorot, pitkät hameet, psykedeeliset värikkäät vaatteet ja kuvioinnit. Afroa tai hippityyliä hiuksiin ja ABBAa koulun käytäville ja korviin siis.

Torstaina 25.2.
Punainen
: säväytä ja vangitse kavereiden katseet. Punainen väri päälle puettuna tarkoittaa sen mittakaavan itsevarmuutta, että ilman punaista et vaan torstain geimeissä pärjää koulun käytävillä.

Perjantaina 26.2.
1980-luvun Rock
: tekno, Bon Jovi vai Pet Shop Boys? Tänään jokainen ”Ritariässä” nostaa liian ison pastellinvärisen kauluspaidan kaulukset pystyyn ja asettelee olkatoppaukset tanaan. Pitkät tukat käkkärälle, leveä panta päähän ja pitkävartiset mokkasaappaat tukemaan trikoita. Värikkäät t-paidat, stretch-farkut tai rei’itetyt farkut viimeistelevät Rock-asenteen… tai sitten tuulipuku.

Ja teemaviikon jälkeen,

HYVÄÄ TALVILOMAA kaikille!!