Etsimme Tampereen steinerkoululle viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa 23.08.2019

Vuonna 1971 perustettu Tampereen steinerkoulu on yksityinen koulu, joka sijaitsee Tampereen Muotialassa. Koulun 2007 valmistuneissa moderneissa tiloissa järjestetään esi-, perus- ja lukio-opetusta n. 700 lapselle ja nuorelle.

Tehtäväsi on vastata koulun ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä julkisuuskuvasta. Ylläpidät koulun verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia sekä hoidat mediasuhteita. Toimitat ja taitat koulun julkaisuja ja muita markkinointimateriaaleja sekä suunnittelet markkinointikampanjoita. Osallistut koulun varainhankintaan hoitamalla koulun Aurora-salin ja muiden tilojen tilavuokrausta ja -markkinointia (www.aurora-sali.fi). Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaihdellen muita hallinnollisia tehtäviä.

Olet itsenäinen ja aktiivinen viestinnän ja markkinoinnin idearikas moniosaaja, jolla on hyvät organisointitaidot. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja positiivisella elämänasenteellasi osallistut koulumme työyhteisön toimintaan. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävä on aluksi määräaikainen 18.6.2021 asti.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä, puh. 050 382 4432. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 8.9.2019 mennessä osoitteella sarita.makelatampereensteinerkoulufi.