Kalenteritietoa koulun arjesta ja juhlasta 03.08.2021

Koulumme arjesta ja juhlasta saa tietoa tapahtumakalenteristamme. Voit selata isommilla näytöillä kuukausinäkymää tai pienimmillä mobiililaitteilla viikkonäkymää.

Etusivultamme www.tampereensteinerkoulu.fi on parikin eri tietä tapahtumakalenteriimme: yläreunan valikon Ajankohtaista-osiosta tai etusivun uutisten jälkeen näkyvästä sinisestä painikkeesta.

Mobiilissa kalenteriin pääsee valikko/ajankohtaista kautta tai etusivun uutistemme jälkeen näkyvästä sinisestä painikkeesta.  

Kalenterista selviää mm. vanhempainiltojen ajat ja paikat, teatteriesitykset, näyttelyt ja paljon muuta sellaista, mitä vain steinerkoulu voi tarjota. Suoraan kalenteriin pääset myös tästä osoitteesta www.tampereensteinerkoulu.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/  

Kalenterimme päivittyy koko ajan, joten muutoksia jo ilmoitettuihin tapahtumiin voi tulla. Seuraathan siis ensisijaisesti Wilmassa suoraan opettajalta saamiasi tietoja.

Kalenteria ylläpitää koulumme viestintäsuunnittelija miika.kaukinentampereensteinerkoulufi Jos haluat tiedottaa koulun toimintaan liittyvästä tapahtumista, lähetä tapahtuman tiedot sähköpostilla.