Kauhistuttava Tapaus Afterdawn 27.11.2020

Palataan vuoteen 1969, jolloin ihminen ensi kertaa tallusti kuussa ja new age- filosofia kukoisti. Meedio Lydia Afterdawn pitää trendikästä praktiikkaansa vanhassa kartanossa Mystic Falls-nimisessä kaupungissa. Asiakkaita käy kädestä ennustamisissa, tarot-luvuissa ja erityisesti intensiivisissä spiritistisissä istunnoissa, olkoonkin että kyseinen rouva Afterdawn on vain ovela ja huikaisevan itsekeskeinen huijari, jolla ei ole aavistustakaan tuonpuoleisen todellisesta olemuksesta.

Aisaparina Lydia Afterdawnilla on taloudenhoitaja rouva Nimsby, joka hänkin on luonteeltaan kierompi kuin korkkiruuvi ja päättänyt ilmiantaa emäntänsä toiminnan kyseenalaista mainetta niittävälle lehdelle, joka paljastaa kunnon juorulehtien tavoin yliluonnollisten ilmiöiden hyväksikäyttäjät ja muut huijarit - vieläpä hyvää palkkiota vastaan.

Eräänä synkkänä ja syksyisenä perjantaina Afterdawnin kartanossa saa alkunsa peruuttamaton hullunmylly, jossa kaikki huijaavat kaikkia, jokainen on epäilty, mutta vain yksi on murhaaja. Tämän kaiken alla, takana ja edessä ovat vielä ne kartanon kummituksetkin.

Tapaus Afterdawn on täysiverinen ja suhteettoman älyvapaa kauhukomedia, joka yllättää ja viihdyttää katsojia 11-vuotiaasta alkaen. Niin eläviä kuin kuolleitakin. Tampereen steinerkoulun 8A-luokka esittää, ohjaaja Saara Mustakallio, käsikirjoitus Saija Viljanen.

Kasiluokkien perinteinen näytelmäprojekti esitetään poikkeusolojen vuoksi vain koulun omille oppilaille.