KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ 19.03.2021

Haemme Tampereen steinerkoululle kiinteistöpäällikköä merkitykselliseen työhön arvopohjaisessa ympäristössä, jossa tehdään töitä lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen.

Tehtävänäsi on vastata koulukiinteistön ja piha-alueiden toimintavalmiuden ylläpitämisestä tuottamalla päivittäiset huolto- ja kunnossapitopalvelut koululle. Tehtävään kuuluu laitteistojen huoltoja, ylläpitoa ja tarkastuksia. Pystyt hoitamaan akuutit korjaukset oman asennuskykysi mukaan ja tarvittaessa järjestämään alihankinnan. Seuraat yleistä kiinteistön kulutusta sekä käyttöä ja huolehdit turvallisuusasioista. Kartoitat ja suunnittelet kiinteistön, kaluston ja laitteiden korjaustarpeet edistäen kestävää kehitystä. Valvot kiinteistön puhtaanapitoa ja tonttialueiden kunnossapitoa. Ylläpidät alihankintaverkostoa ja suoritat tarvittavat hankintatoimet. Huolehdit lakien ja määräysten noudattamisesta sekä niiden vaatimista toimenpiteistä yhteistyössä käyttäjien ja viranomaisten kanssa.

Tehtävissäsi sinua tukee kiinteistötiimi, johon kuuluu vahtimestari ja osa-aikainen kiinteistönhoitaja sekä hallintotiimi. Kiinteistön kokonaisala on n. 7 000 m². Apunasi toimii luotettava alihankintaverkosto, joka tuntee kiinteistön jo entuudestaan.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hyvä yleiskäsitys rakennustekniikasta ja sen nykyaikaisista laitteistoista. Sinulla on työkokemusta esim. kiinteistöjen, sähkö/automaation tai kunnossapidon alalta. Aiemmissa tehtävissäsi olet toiminut vastuullisessa asemassa. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja edesautat omalla asenteellasi koulun arjen sujumista.

Meillä pääset kiinteistön hallinnan näköalapaikalle. Käytössäsi on hyvät työkalut ja tarjoamme mahdollisuuden hankkia tarvittaessa lisäosaamista koulutuksen kautta. Tehtävän mukana saat mukavat työkaverit ja tarvittavan perehdyttämisen.

Lisätietoa tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Toni Anttila, puh. 040 583 4554 klo 12 - 14. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 5.4.2021 mennessä toiminnanjohtaja Sarita Mäkelälle sarita.makelatampereensteinerkoulufi

Vuonna 1971 perustettu Tampereen steinerkoulu on yksityinen koulu, joka sijaitsee Tampereen Muotialassa. Samalla alueella toimii myös steinerpäiväkoti. Koulun 2007 valmistuneissa moderneissa tiloissa järjestetään esi-, perus- ja lukio-opetusta n. 700 lapselle ja nuorelle. Lisätietoja www.tampereensteinerkoulu.fi