Koulumme on suljettu 16.03.2020

Koulumme on suljettuna 13.5. saakka (julkaistu 30.3. klo 21)

Tampereen steinerkoulu pysyy suljettuna 13. toukokuuta asti Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti. Koulumme suljettiin 18. maaliskuuta.

Opiskelemmme ja opetamme poikkeusoloissa vielä viikkoja. Tilojen sulku siis jatkuu ja lähiopetus niissä on edelleen keskeytyksissä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Etäopetus jatkuu totuttuun tapaan.

Tiedotus
Tampereen steinerkoulu

+++++++++++++++++++++

Koulumme on suljettu keskiviikkona 18.3.
Ylioppilaskokeet toteutetaan tiivistetyssä aikataulussa (julkaistu 16.3. klo 18.30)

Suljemme Tampereen steinerkoulun keskiviikkona 18.3. Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti. Koulu on kiinni 13. huhtikuuta 2020 asti. Teerentien esiopetus jatkaa.

Koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään. Poikkeuksellisesti kuitenkin järjestetään koulussa järjestettävä esiopetus sekä perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus iltapäivähoitoineen niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla.

Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville, kuitenkin niin että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät näin.

Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Näin turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhemmille työssäkäynti. Valtioneuvosto linjaa, että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin.

Lähiopetuksen sijaan kaikkien yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja perusopetuksen järjestäjien opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen.

Ylioppilastutkinnon kokeet toteutetaan 13.3.2020 julkaistussa tiivistetyssä aikataulussa 23.3.2020 mennessä huomioiden terveysviranomaisten antamat määräykset.

Julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla suositellaan välttämään.

Pyydämme oppilaita ottamaan oppimateriaalinsa kotiin. Luethan Wilmaa luokka- ja oppilaskohtaisten tietojen saamiseksi. Tarkempaa koulu/luokkakohtaista informaatiota tulee huomenna.

Koulun henkilökunta on normaalisti töissä joko koululla tai etänä.

Tampereen steinerkoulu
Vesa Turvanen, rehtori