Kouluyhdistyksen hallitus järjestää avoimen keskustelutilaisuuden huoltajille 2.6. 07.05.2021

Tervetuloa Steinerkoulun kouluyhdistyksen keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 2.6.2021 klo 17.30-19.30. Koronarajoituksista johtuen tilaisuus joudutaan vielä tällä kertaa pitämään Teams-kokouksena. Tilaisuus on avoin kaikille huoltajille kouluyhdistyksen jäsenyydestä riippumatta. Koska kyseessä on keskustelutilaisuus, eikä yhdistyksen virallinen kokous, erillistä osallistujien rekisteröintiä esim. äänestyksiä varten ei tarvita.

Pääset keskustelutilaisuuteen painamalla tätä.

Tilaisuuden tarkoituksena on rakentaa avoimempaa keskusteluyhteyttä. Hallitus haluaa kuulla huoltajien mielipiteitä ja kehitysehdotuksia sekä ideoita, mihin suuntaan kouluyhdistyksen toimintaa tulisi huoltajien mielestä kehittää. Tilaisuudessa käydään myös lyhyesti läpi koulun hallintorakennetta, vaikuttamisen ja yhteydenpidon kanavia sekä yhdistyksen hallituksen toimintaa.

Tilaisuuden ohjelma on kaksiosainen.

Ensimmäinen ns. informatiivinen osa:

• Hallituksen jäsenten esittäytyminen
  • Hallintorakenteen esittely/kouluyhdistyksen toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä
  • Vanhempainyhdistyksen esittäytyminen/vanhempainyhdistyksen pj. Kaisa Tolvanen
  • Vaikuttamisen kanavat huoltajille/kouluyhdistyksen hallituksen jäsen Janne Liukko
  • Kouluyhdistyksen hallituksen tilannepäivitys keskeisistä asioista/kouluyhdistyksen hallituksen pj. Maija Neva

Toinen ns. kysymykset & vastaukset -osa:
Sana on vapaa eli saa osoittaa hallitukselle kysymyksiä, toiveita, ideoita. Miten voimme yhdistyksen toimintaa kehittää?

Yleistä:

• Käytännön syistä tilaisuudessa puhetta jakaa ”moderaattori”, jottei keskustelu mene päällekkäin puhumiseksi. Puheenvuoron saa viittaamalla ja jonotusperiaatteella.
  • Toivoisimme puheenvuorot pidettävän lyhyinä, tiivistettyinä ja asiassa, jotta aika saadaan käytettyä mahdollisimman hyödyllisesti ja mahdollisimman monen osallistujan mielipiteille, aloitteille ja ideoille annettaisiin tilaa.

Haluamme vielä painottaa, että tarkoituksena on tässä tilaisuudessa kerätä jäseniltä ja huoltajilta toiveita ja parannusehdotuksia siihen, miten hallitus voisi osaltaan kehittää yhdistystä ja koulua. Toivomme, että kaikki osallistujat pitävät mielessä positiivisen ja rakentavan lähestymisen asioihin ja muistamme kunnioittaa toisiamme.

Tervetuloa tilaisuuteen.
Kevätterveisin,
Kouluyhdistyksen hallitus

Kuva: Huringin seinämaalaukset ovat opettajamme, taiteilija Nina Kurkon töitä.