Kouluyhdistyksen vuosikokous 27.10. klo 18 Timjamissa 11.10.2021

Tampereen steinerkoulua ylläpitää Tampereen Steiner-kouluyhdistys ry. Kouluyhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita vuosikokoukseen oppilasravintola Timjamiin ke 27.10. klo 18. Kokouksessa vahvistetaan tilinpäätös, hyväksytään talousarvio ja valitaan uudet hallituksen jäsenet.

Mikäli haluat osallistua kokoukseen, etkä ole vielä jäsen, voit hakea jäsenyyttä 24.10. mennessä. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat hakea oppilaiden ja opiskelijoiden huoltajat, 18 vuotta täyttäneet opiskelijat sekä koulun toimihenkilöt. Hakeminen kouluyhdistykseen tapahtuu kirjallisesti palauttamalla tämä lomake täytettynä koulun toimistoon tai koulun toimiston seinässä olevaan postilaatikkoon. Jäseneksi hyväksymisestä päättää kouluyhdistyksen hallitus. Yhdistyksen varsinaisilta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua.