Much Ado About Nothing Tapahtuman ajankohta: 17.3. ja 18.3.2016

Much Ado About Nothing on yksi Shakespearen rakastetuimpia komedioita. Toivotamme kaikki tervetulleeksi vuoden 2016 Shakespeare-spektaakkeliin. Tuttuun tapaan lukion toisen vuoden opiskelijat esittävät näytelmän alkukielellä.

"Don Pedro and his men return after a war to stay at Leonato’s house. Benedick continues a prickly relationship with Leonato’s niece, Beatrice. Both solemnly declare they will never marry. Claudio falls in love with Hero, Leonato’s daughter. Don Pedro agrees to woo Hero for Claudio, at a reception that evening. Don John, Pedro’s bastard brother, plots with his two men, Borachio and Conrade to do some wickedness."

Lippuvaraukset koulun toimistosta tai näytelmän ohjaajalta Lasse Tuorekselta (lasse.tuores@tampereensteinerkoulu.fi).

Oppilasesitykset 17.3. ja 18.3. klo 9.30.
Yleisöesitykset 17.3. ja 18.3. klo 19 Aurora-salissa. Liput: 10 € (aikuiset)  / 5 € (lapset, opiskelijat, koululaiset)