Rinaldo Rinaldini eli rosvoliitto 23.11.2018

Pe 23.11 klo 18.00 ja la 24.11 klo 13.00 Treen Rudolf Steiner-koulun 5B luokka esittää: Rinaldo Rinaldini eli rosvoliitto!

Katso näytelmän sivu Facebookista >

"Kun maisteri Paasion ja rouva Ankaran luokat joutuvat rangaistuksena hoitamattomista läksyistä jälki-istuntoon syysjuhlan ajaksi, oppilaiden mitta on täysi.

"Ruvetkaamme rosvoiksi, niinkuin se kirja Rinaldo Rinaldini kertoo", sanoivat maisteri Paasion oppilaat. "Minä rupean Preciocaksi " sanoi rouva Ankaran luokan Hilja. "Ja te muut voitte olla uskolliset kiertolaistoverini!" Ja niin he rupesivat rosvoiksi ja kiertolaisiksi Vasikanhaan metsään.

Mitä tapahtuu kun tyrannilta ryöstetään lantut? Entä silloin, kun kiertolaiset joutuvat vangiksi? Mitä jos joku kantelee nimismiehelle? Se selviää vain katsomalla näytös!"

Lämpimästi tervetuloa katsomaan näytöstä, väliajalla tarjolla kahvia ja pullaa! Kahvilamaksu omantunnon mukaan .
Liput esitykseen: 5e aikuiset ja 3e lapset