Steinerkoulujen viidesluokkalaisten Olympialaiset järjestetään jälleen toukokuussa 15.02.2022

Tervetuloa pitkän tauon jälkeen yleisurheilukisoihin Tampereen steinerkoululle. Ilmoittautuminen perinteisiin steinerkoulujen olympialaisiin on nyt avattu.

Steinerkoulujen viidennellä luokalla yhtenä suurena teemana on kreikkalaisuus, niin historianopetuksessa kuin kertomusaineistossakin. Kreikan historiaan kuuluvat Olympian jumalat ja kisat.

Liikunnanopetuksessa tämä otetaan huomioon aloittamalla tutustuminen yleisurheiluun. Tampereen steinerkoulu järjestää perinteiset Suomen steinerkoulujen olympiakisat 24.–25.5.2022. Kisaohjelma noudattelee antiikin urheilusankareiden mittelöitä. Lajeina ovat pikajuoksu, paini, keihäs, kiekko, pituushyppy ja maraton. Lajit on sovellettu viidesluokkalaisille.

Olympiasivustollemme ja ilmoittautumiseen pääset tästä.

Kisat kestävät kaksi päivää, ja majoitus onnistuu upean koulumme tiloissa luokkahuonemajoituksessa. Jokainen osallistuja saa mitalin ja kunniakirjan. Mukaan tarvitaan luokanopettajan lisäksi toinen vastuuaikuinen per osallistuva luokka.

Huomaathan, että ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 11.5.