Tervetuloa etänä LUKIOINFOON 26.1. 20.01.2022

Infotilaisuus järjestetään etänä keskiviikkona 26.1. klo 18. Osallistumislinkki on tässä meet.google.com/txe-zduo-qch

Tutustu lukiomme nettisivuun. Siellä on asiaa tekstinä ja fiiliksiä videoina.

Ole paras sinä!

Tampereen steinerkoulun lukiolaiset hankkivat monipuolisesti tietoja ja taitoja elämän eri osa-alueilta. Opitut taidot näkyvät rohkeutena, sosiaalisina valmiuksina ja luovuutena. Opiskelu tapahtuu tunteen, ajattelun ja toiminnan osa-alueilla.

Yhteisöllisyys ja vuorovaikutustaidot ovat meille tärkeitä. Opettajat tuntevat kaikki opiskelijansa ja päinvastoin. Lukiossamme opiskellaan pääasiassa oman luokan kanssa. Opiskelu sisältää runsaasti teemaopintoja, kuten hyvinvointijakson ja kestävän kehityksen kokonaisuuden. Yhteistyötä tehdään kokonaisvaltaisesti läpi koko lukion. Olemme edelläkävijöitä oppiaineiden välisessä integraatiossa ja panostamme opiskelijoidemme ryhmäyttämiseen. Innostuneet opettajat ohjaavat jokaista löytämään omat vahvuutensa. Lukiomme opettajilla on aikaa opiskelijoilleen.

Lukiomme sijaitsee Tampereen Muotialassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisen koulurakennuksen tilat ovat nykyaikaiset ja avarat. Upean juhlasalimme näyttämöllä syntyvät esitykset hurmaavat katsojat joka vuosi! Lukiolaiset voivat rentoutua tauoillaan luomuravintola Timjamin kahvilassa, jossa he voivat nauttia terveellisen maksuttoman lounaan.

Meiltä saa juuret, siivet ja sisäistä vahvuutta jatko-opintoihin ja elämään. Tervetuloa etäinfoon kuulemaan lisää.

Opinto-ohjaaja Marika Jussila
marika.jussilatampereensteinerkoulufi