Tunnelmia syksyn viestikarnevaaleista 06.10.2017

Olimme juoksemassa koulujenvälisissä viestikarnevaaleissa Pyynikillä 5.9.2017. Lähdimme sinne hyvillä mielin kilpailemaan muita kouluja vastaan. Aluksi kokoonnuimme siellä tunti ennen vuoroamme juosta ja vedimme alkulämmitykset ja sovimme keskenämme juoksujärjestyksen. Meitä kaikkia jännitti, koska meitä vastaan kilpaili moni urheilupainotteinen koulu. Sijotuimme melkein viimeisiksi, mutta se ei haitannut meitä, sillä pääasia oli edustaa kouluamme. Siitä huolimatta, että sijoituimme huonosti, meillä oli todella hauskaa keskenämme. Se oli mahtava kokemus meille kaikille.

teksti: Sevde Özcelik ja Viivi Vilén, 12 A

Tämän vuoden viestikarnevaalit olivat huikea kokemus, tappiosta huolimatta. Karnevaaleihin valmistautuminen aloitettiin juoksemalla 100 m pikamatkoja. Kaikki olivat innokkaita näkemään kuinka paljon he olisivat jäljessä koulun yhdentoista sekunnin ennätystä, mutta kukaan ei tätä ennätystä vielä rikkonut. Lähin aika oli vain 13.28 sekuntia, joten tämä ennätys jäi vielä koskemattomaksi.
Ennen juoksua lämmittelimme venytellen ja hälkäten kenttää ympäri. Itse viestin juoksimme tekonurmella tavallisen mondo-pinnoituksen sijasta, koska kaikki noin 20 ihmistä eivät olisi mahtuneet tavallisille kahdeksalle juoksuradalle. Häviöstä huolimatta juoksun jälkeinen fiilis oli korvaamaton. Tsemppi on kaikilla huikea.

teksti: Rasmus Piippo ja Emma Böök, 8 B


kuvat: Jenni Lamberg