Uusien koronasuositusten vaikutus koulumme toimintaan 30.11.2020

Pirkanmaa on lähellä siirtymistä koronan leviämisvaiheeseen, minkä vuoksi alueellinen pandemiatyötyhmä on linjannut uusia suosituksia. Uudet suositukset astuvat voimaan keskiviikkona 2.12.2020. Näiden vuoksi, muutamme suunnitelmiamme, mikä tietenkin ikävää oppilaiden, opiskelijoiden, huoltajien ja henkilökuntamme kannalta. Näiden kanssa on nyt elettävä ja toivottava, että ensi vuonna tilanne olisi parempi.

Julkisissa sisätiloissa yleisömäärä rajoitetaan korkeintaan 10 henkilöön 2.­–21.12 välisenä aikana. Kaikissa yleisötilaisuuksissa suositellaan noudatettavan enintään 10 hengen osallistujarajaa.

Tämän vuoksi järjestämme YO-juhlat vain uusien ylioppilaiden ja muutamien opettajien kesken. Valitettavasti emme voi kutsua huoltajia ja perheitä näihin juhliin.

Samaisen suosituksen perusteella 8A-luokan näytelmän Tapaus Afterdawnin julkiset iltaesitykset 2.12 ja 3.12 perutaan.

Myöskään 9-luokan tanssiaisia emme voi isona yhteistapahtumana järjestää.

Yhteisöllinen oppilashuoltoryhmä ja opiskelijahuoltoryhmä siirtyvät keskiviikolta 2.12. järjestettäväksi tammikuussa.

Suomen itsenäisyyttä juhlistamme omien luokkien ja ryhmien kesken.

Joudumme myös lopettamaan koulun harrastekerhotoiminnat 21.12. saakka.

Julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat suositellaan suljettaviksi 2.-21.12. Tämä vaikuttanee liikuntatuntien sisältöihin, joista liikunnanopettajat tiedottavat tarkemmin.

Tärkeintä tällä hetkellä on, että kukaan ei tule oireisena kouluun. Koulussa opetusryhmät pidetään mahdollisimman erillään toisistaan. 9-luokkalaiset ja toisen asteen opiskelijat käyttävät maskeja. Samoin henkilökunta käyttää maskia tai visiiriä. Korostamme hyvää käsihygieniasta huolehtimista.

Jenni Vilkman
rehtori