Vuosittainen Shakespeare live-striiminä tänään perjantaina klo 18 26.03.2021

Jo toisena vuonna peräkkäin korona on sabotoinut koulumme hienoa Shakespeare-perinnettä. Viime vuonna jäi Venetsian Kauppias kokonaan esittämättä. Tänä vuonna meidät siirrettiin etäopetukseen juuri kun olimme toden teolla aloittamassa näyttämöharjoituksia. No, harjoitukset alkoivat videoruutujen kautta, ja päädyimme valmistamaan äänikirjamaisen esityksen Shakespearen Talvisesta Tarinasta

Tänään perjantaina 26.3. kello 18 alkaa live-esitys Shakespeare-näytelmästämme twitch.tv -nimisessä paikassa.

Kyseiseen liveen on kaksi tapaa liittyä.
1. Voit tulla liveen tämän linkin kautta: https://twitch.tv/thewinterstale 
2. Voit mennä selaimellasi osoitteeseen twitch.tv ja search-kohtaan kirjoittaa thewinterstale. Tämän jälkeen klikkaa profiilia ja pääset liveen.

Liity liveen 5–10 minuuttia ennen kello 18, jotta et missaa alkua, tai jos sinulla on teknisiä ongelmia niin ehdit liittymään uudelleen ajoissa. Jos et pysty liittymään linkin kautta niin etsi profiili suoraan twitch.tv kautta.

The Winter's Tale on Shakespearen viimeisiä teoksia. Näytelmässä on erittäin vahvat teemat läsnä. Talvisen Tarinan ensimmäistä puoliskoa hallitsevat viha ja mustasukkaisuus. Näille vastapainoksi Shakespeare nostaa esiin käsityksemme oikeudesta, rakkaudesta ja anteeksiantamisesta. 

Esityksen aikana ohjaaja Lasse Tuores pohjustaa suomen kielellä kohtaukset, mutta näyttelijät tulkitsevat esityksen tietenkin aidolla, Shakespearen kirjoittamalla tekstillä.