Luomuravintola Timjami


Tervetuloa Luomuravintola Timjamiin, iloisen palvelun oppilasravintolaan. Hoidamme myös tilaustarjoiluja ja Timjamin kahviota.

Ravintolaa hoitaa osuuskunta Tampereen Timjami, jonka arvot ovat yhteisiä steinerkoulun kanssa: yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen. Ruokalistasuunnittelun pääperiaatteita ovat luomun käyttö, ruuan puhtaus, omavalmistus, sesonkien noudattaminen ja kestävä kehitys. Toimintaa kehitetään jatkuvassa vuoropuhelussa oppilaiden, vanhempien ja opettajien kanssa.

Oppilasravintola kuuluu ammattikeittiöiden Portaat Luomuun -ohjelman korkeimmalle portaalle, joka edellyttää runsasta luomutuotteiden käyttöä joka päivä. Timjamin toimitusjohtaja ja emäntä Merja Jokiniemi valittiin vuoden 2015 Ammattikeittiöosaajaksi, ja hän oli Pro2018 -finalisti vastuullisuus-sarjassa.

Syyskuussa 2017 Timjami oli mukana tekemässä luomupuuron syönnin maailmanennätystä.

Tuemme ravitsemussuositusten toteutumista olemalla mukana ravitsemussitoumuksessa

Ravitsemussitoumus on suomalainen toimintamalli, joka auttaa ja kannustaa ruoka-alan toimijoita parantamaan ruokavalion ravitsemuslaatua, sekä edistämään ravitsemusvastuullisia toimintatapoja. Timjamin ravitsemussitoumus:

1. Kahviossa joka päivä myynnissä vähintään yksi välipalatuote, jossa ei lisättyä sokeria vuoteen 2018 mennessä.
2. Kasvisruokapäivä kaikille vähintään kerran kahdessa viikossa vuoteen 2018 mennessä.

Uudet kouluruokasuositukset

Valtion ravitsemusneuvottelukunta on julkaissut videon uusista kouluruokasuosituksista. Syödään ja opitaan yhdessä!

Lue lisää laadukkaasta ruuastamme

Aurora-sali

Vuokrattava juhlasali kulttuuritapahtumiin, kokouksiin tai konferensseihin.
Lue lisää...