Ruokalista
Tervetuloa lounaalle ma–pe klo 11–13. Lounaan hinta 5,80 €.
Meiltä voi ostaa ruokaa ja leivonnaisia myös mukaan!
Timjamissa on poikkeuksellinen aukioloaika 8.–26.3. johtuen yläluokkien ja lukion etäopetukseen siirtymisestä
Timjami on avoinna klo 10–14.
VL= vähälaktoosinen L= laktoositon M=maidoton G=gluteeniton K=kananmunaton
15-19.2.
MA 15.2.
Soijanakkikastiketta M,K
Kastiketta luomunakeista M,K
keitettyä perunaa
TI 16.2.
LASKIAISTIISTAI
Hernekeittoa M,G,K
pannukakkua L ja hilloa
KE 17.2.
Kasviskaalikääryleet italialaistittain L,G,K
Kaalikääryleet italialaistittain L,G,K
keitettyä luomupastaa M,K
TO 18.2.
Falafelpyörykät kermakastikkeessa L,K
Kermasilakat L,G,K
uunijuureksia M,G,K
PE 19.2.
Kaurajauhis-perunasosevuokaa L,G,K
Jauheliha-perunasosevuokaa L,G,K
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton K=kananmunaton
Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.
Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.
Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali: 58%
8-12.3.
MA 8.3.
Kasviskepukat M,G,K
Järvikalapihvit L,G
juuresmuusia L,G,K
TI 9.3.
Härkis-nuudelivuokaa M,K
KE 10.3.
Soijanakkikeittoa M,G,K
Nakkikeittoa M,G,K
suklaakiisseliä L,G,K
TO 11.3.
Kolmen kaalin gratiinia L,K
Broilermureketta M
keitettyä luomuriisiä M,G,K
piparjuurimajoneesia M,G
PE 12.3.
Mannapuuroa luomusuurimoista L,K
hedelmä
kalkkunaleikkele
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton K=kananmunaton
Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.
Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.
Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali: 67%
15-19.3.
MA 15.3.
Luomu porkkanaohukaiset L
makaronisalaattia M,K
paprika-majoneesikastiketta M,K
TI 16.3.
Kaurajauhis-kastiketta M,K
Jauhelihakastiketta M,K
keitettyä perunaa
KE 17.3.
Pinaattikeittoa L
keitetty luomukananmuna
tuore sämpylä M,K
TO 18.3.
Juurespihvit M
Silakkapihvit M,K
Perunasosetta L,G,K
PE 19.3.
Kreikkalaista kiusausta L,G,K
Broilerkiusausta L,G,K
Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.
Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.
Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali: 59%
22-26.3.
MA 22.3.
Chili-maissikeittoa M,G,K
Borssikeittoa M,G,K
ruisleipää M,K
TI 23.3.
Kaalipataa M,G,K
puolukkaa
hedelmä
KE 24.3.
Linssimureketta L,G,K
Oliivi-kalamureketta M
keitettyä luomupastaa M,K
tomaattista jugurttikastiketta L,G,K
TO 25.3.
Härkispyttipannua M,G,K
PE 26.3.
Punajuuripihvit M
Lihapyöryköitä M,G,K
timjamimuusia L,G,K
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton K=kananmunaton
Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.
Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.
Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali: 50%