Ruokalista

Tervetuloa lounaalle ma–pe klo 11–13. Lounaan hinta 5,80 €.
Meiltä voi ostaa ruokaa ja leivonnaisia myös mukaan!

VL= vähälaktoosinen L= laktoositon M=maidoton G=gluteeniton K=kananmunaton

25.–29.10.

MA 25.10.
Juuresgratiinia L,K
Silakkamurekepihvit L
perunasosetta L,G,K

TI 26.10.
Ohrapuuroa luomusuurimoista L,K
luomuomenahilloa, tuoretta leipää M,K

KE 27.10.
Kurpitsasosekeittoa M,G,K
Broilerkeittoa M,G,K

TO 28.10.
Härkispyttipannua M,G,K
hedelmä

PE 29.10.
Tofunakkeja meksikolaisittain M,G,K
Uunimakkaraa meksikolaisittain M,G,K
lohkoperunoita M,G,K

Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.

Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.

Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali:  50%

1-5.11.

MA 1.11.
Nuudelivuokaa M,K

TI 2.11.
Paahdettuja juureksia ja tomaattikastiketta M,G,K
Uunikirjolohta hummerikastikkeessa M,G,K
keitettyä perunaa

KE 3.11.
Luomuohukaisia L
pinaattiriisiä M,G,K
kurkkusalsaa M,G,K

TO 4.11.
Papu-perunasoselaatikkoa  L,G,K
Jauheliha-perunasoselaatikkoa  L,G,K

PE 5.11.
Halloumi-juurespataa L,G,K
Rakuunabroileria M,K
keitettyä luomuviljaa M,K

L=laktoositon  M=maidoton  G=gluteeniton  K=kananmunaton

Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.

Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.

Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali:  64%

8.-12.11.

MA 8.11.
Tofunakkistroganoffia M,K
Nakkistroganoffia M,K
keitettyä luomupastaa M,K

TI 9.11.
Punajuuri-aurakiusausta L,G,K
Kebablihakiusausta L,G,K

KE 10.11.
Hernekeittoa luomuherneistä M,G,K
jugurtti L,G,K

TO 11.11.
Porkkanapihvit M,G,K
Päivän kalaa
perunasosetta L,G,K

PE 12.11.
Sadonkorjuumureketta M,G
Sipulipihvi jauhelihasta M,G
yrttimajoneesia M,G
keitettyä perunaa

L=laktoositon  M=maidoton  G=gluteeniton  K=kananmunaton

Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.

Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.

Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali:  59%