Kesäkerho

Hyvät 2021-kesäkerhosta kiinnostuneet!

Kevät etenee vauhdilla ja kesäaika odottaa jo nurkan takana. Alueelliset kokoontumisrajoitukset ovat helpottaneet tätä kirjoittaessa 18.5.2021, joten pystymme järjestämään kesäkerhon. Seuraamme kuitenkin koronatilanteen etenemistä.

Kerho on tarkoitettu kaikille 1.–4. -luokkalaisille ja sitä järjestetään
7.-24.6.2021 ja 2.-6.8.2021 päivittäin klo 8.00–16.30

Kerhomme tarjoaa lapsellesi mm.
- uusia ystäviä
- päivittäin lämpimän luomupainotteisen aterian ja tuhdin välipalan
- kivoja leikkejä lähialueen puistoissasekä kerran viikossa retken
   kesä-Tampereen tapahtumiin
- sateen sattuessa koululta löytyvät tilat sisäleikeille, askartelulle ja ihan vain oleiluun

Ammattitaitoiset ohjaajamme vastaavat päivien onnistumisesta. Kesäkerhon lapset ovat vakuutettuja Tampereen steinerkoulun puolesta.

Huomioittehan, että korona-aikana lasta ei voi tuoda oireisena kesäkerhoon.

Kesäkerhon hinta on 70 €/viikko (sisarusalennus 10 €).

Sähköisen ilmoittautumisen voi tehdä tästä lomakkeesta. Paperisia lomakkeita saa pyynnöstä myös koulun toimistolta tai aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajilta.Sitovat ilmoittautumiset 18.5.2021 mennessä. Toiminnan aloituksesta ilmoitetaan paikan saaneille kirjeitse mahdollisimman pian.

Jos sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää:

Jaana Aittokallio, p. 050462 0392
jaana.aittokallio@tampereensteinerkoulu.fi