Kesäkerho

Suursuosittu kesäkerhomme järjestetään kesäkuussa 6.–23.6. ja elokuussa 1.–­5.8. Huom, kesäkuun ensimmäinen viikko 23 on täynnä. Muille viikoille mahtuu.

Kesäkerhomme järjestää lapsille mukavaa toimintaa jopa kello 17 asti. Kesäkerho on tarkoitettu kaikille 1.–4. -luokkalaisille.

Kesäkerhomme tarjoaa

• paljon uusia ystäviä, monipuolisia askarteluja ja kädentöitä
  • ohjatun toiminnan lisäksi aikaa rennolle olemiselle ja vapaalle leikille
  • itsevalmistettua kotiruokaa, lounas ja välipala kuuluvat hintaan
  • kivoja leikkejä puistoissa ja kerran viikossa retken kesäisiin Tampereen kohteisiin, huomioimme lasten omat toiveet viikkosuunnitelmassa
  • sateen sattuessa koululta löytyvät tilat sisäleikeille, askertelulle ja ihan vaan oleiluun
  • ammattitaitoiset ohjaajamme vastaavat päivien onnistumisesta
  • kesäkerhon lapset on vakuutettu Tampereen steinerkoulun puolesta

Tampereen steinerkoulun kesäkerho järjestetään koululla osoitteessa, Muotialantie 79–81. Kesäkerhon hinta on 70 €/viikko (sisarusalennus 10€)

Pääset ilmoittautumaan tästä linkistä.

Ilmoittautumislomakkeita saa myös koulun toimistolta tai aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajilta. Sitovat ilmoittautumiset 5.5.2022 mennessä. Kirje toiminnan käytännöistä lähetetään toukokuussa lähempänä toiminnan aloitusta.

Jos sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää.

Jaana Aittokallio, p. 050 462 0392
jaana.aittokalliotrestefi