Kouluun haku

Koulustamme voi hakea oppilaspaikkaa alla olevilla lomakkeilla. Lomakkeet löytyvät myös Asiointi-valikosta.

Lisätietoja saa koulusihteeriltä mirja.raisanentampereensteinerkoulufi tai p. 050 322 9945

Hae oppilaspaikkaa

Lomake 1: Esikoulu ja 1. luokka
Hakuprosessi
Lapsi ilmoitetaan hakijaksi kouluun täyttämällä lomake yllä olevasta linkistä. Ilmoituksella koulu rekisteröi tiedot alustavasti hakijarekisteriin.

Varsinainen hakuprosessi käynnistyy, kun koulu ottaa yhteyttä huoltajiin noin vajaa vuosi ennen esikoulu- ja kouluikää, jolloin haku pyydetään vahvistamaan erillisellä täytettävällä lomakkeella. Samalla huoltajat kutsutaan Tietoa steinerkoulusta -tilaisuuteen,  jossa on mahdollisuus myös keskustella opettajakunnan edustajien kanssa.

Oppilashaun vahvistamisen jälkeen  Oppilaaksiottoryhmä tekee esityksen oppilaspaikan vahvistamisesta rehtorille ja tieto päätöksestä lähetetään kirjallisesti kotiin.

Tampereen kaupunki edellyttää tamperelaisilta esikouluhakijoilta ilmoittautumista myös kaupungin järjestelmän kautta, josta se lähettää tietoa koteihin. Kaupungin esikoulu- ja ykkösluokkahaku on 7. - 21.1.2020.

Lomake 2: 2.–9. luokka
Hakuprosessi
Lomakkeen palautuksen jälkeen opettajakunnan edustajat ovat yhteydessä mahdollisen tapaamisen järjestämiseksi mikäli vapaita oppilaspaikkoja löytyy.

Kysy vapaita aloituspaikkoja syksyllä 2023 alkavaan opetukseen!

Lisätiedot ja tutustumiskäynnit
Järjestämme joustavasti tutustumiskäyntejä. Varaa oma tutustumisaikasi ja tule tutustumaan yhteisölliseen kouluumme ja sen moderneihin tiloihin.
Kysy lisätietoa tai varaa aika lomakkeella

Lisätiedot koulusihteeriltä
Elina Kurjenmäki