Kouluterveydenhuolto

Perusopetuksen terveydenhoito

Kouluterveydenhoitajana koulussamme toimii Tarja Taimi. Vastaanotto on koulun ison rakennuksen B-puolella aulan ylätasanteella. Koululääkärin vastaanotto on tiistaisin klo 8.30–15, yhteydenotot terveydenhoitajan kautta.

Tarja Taimi
tarja.taimi@tampere.fi

Lukiolaisten terveydenhoito

Opiskeluterveydenhuolto eli lukiolaisten terveydenhoito järjestetään Tampereen kaupungin Tullinkulman toimipisteessä. Vastaava terveydenhoitaja on Irmeli Rantanen.

Osoite:
Hammareninkatu  5 B, 3. krs.
33100 Tampere
Avoinna ma–to klo 8.15–15.30, pe klo 8.15–14.30
mahdolliset poikkeukset os.
www.tampere.fi/opiskeluterveys , jossa myös lisäinfoa palveluista.

Terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotolle ajanvarauksella

Tullinkulman opiskeluterveydessä opiskelijoita hoitaa kaksi vastuutiimiä. Tampereen steinerkoulun lukion opiskelijat ovat Tullinkulman TIIMI 2:n vastuulla.

Ajanvaraus ja neuvonta
p. 040 806 2454
ma–pe 8.15–12

Sähköinen ajanvaraus opiskeluterveydenhuollon verkkosivuilla ei toistaiseksi käytössä, mahdollistuu myöhemmin koronaepidemian helpottaessa.
Ajanvarauksen peruutukset tiiminumeroon tai tekstiviestillä p. 0400 267 715.

Lääkärikäynnit ovat maksullisia 18 v. täyttäneille sairaanhoitoon liittyen, poikkeuksena ehkäisy- ja mielenterveyskäynnit.
Hoitajan käynnit ovat maksuttomia.